Monday, July 19, 2010

063: 3 ekor anak kucing yang cumel dan sungguh aku tak paham.....

Semalam aku pi umah cik Amy, dia masak nasik lamuni n spaghetti. Best. Makan jer kejernya semlm. So bila Girls in the mission...cam biaser...all the topics that is SX n not SX is there la kan..Girls Talk day...ehekss...

So semalam, bercerita la pasal kisah masing-masing...dan cam biaser...penuh dgn kegilaan masing-masing yang tak berapa nak center sekoq-sekoq. Cik Amy nie sempoy orangnya. She is luvly! Frank!...nampak jer cam takder perasaan gitu...semalam masa dia pi Taipan, siap bawak balik 3 ekor kitten yang orang buang kat depan SCB. Sangat kejam manusia itu. Kitten-Kitten tu dok menyusu lagi. Alahaiiiii...
Cian diorang, tu arrr tapi pikir balik sedangkan anak pun korang buleh buang, apa sangatla anak kucing?...Memang betul ada haiwan dikalangan manusia...dan walaupun haiwan tu takder akal...takder pulak manusia dikalangan diorang.....Owh...lupa nak citer...comel tau kucing-kucing tu.....Howt mummy on the mission....(ayat untuk Cik Amy yerrrrrr)

Owk ok let close the story about the 3 little kittens...eheks...so semalam terkeluar la pasal aku...

-Naa, when u are going to stop all these?. Are u sure that you will never regret on it?
-Hmmm..(aku tarik napas dalam, ada rasa napas tak lekat di tengah proses, sedikit ter effect dek soalan itu). It will end soon. Dan aku telah jauh!
-Harap ko takkan nyesal, sebab yang paling terluka sebenarnya ko...
-Aku tau, tapi hati aku sakit!

Then we all just closed the conversation. FYI aku tak marah Cik Amy, malah aku syukur punya kawan mcm dia. Dia jujur biar dia tahu aku sakit hati. Sebab as a fren dia tak nak aku lagi terluka at the end...Thanks Amy!...luv u!

***

Aku off semalam, tgh lagik Cik Amin SMS, demam ari ni yanggg, tolong bgtau ......
uikssss...semalam aku tgk ok jerk...takder tanda-tanda demam pun. Siap tolong tunggu aku habih kejer lagik tu. Hmmm...tapi naper lepas tu ader miss call from opis nie...
Nak call takleh lak...at last aku pesan kat my fren to get one off the PIC call me back...takder pulak diorang call me...dah mlm masa kat umah cik Amy...

-Hello yanggg, cuak kan???..
-Kata demam...this is office no...
-Ahaksssss...
Suara ngada kat sana. Aku diam. Entah...tak der perasaan. Mentang-mentang aku takleh call balik.
-Yanggg...esok orang off
-Yup i know...
-Ok la...nak gi kejer...bye...

Buleh????...giler...tak paham aku...sungguh aku tak paham aper motifnya...

(Deep inside my heart, i miss DIA....tak sabar nak tunggu...hidup ni unpredictable...tak sangka dalam gelap malam ader bintang sedang berkelip dalam hati...buat kamu...orang yang aku rindu bukan kamu, kerana kamu telah hilang hak layaknya bila kamu mendustai hati aku dan juga the other side...aku rindu DIA...kerana rasa tenang ini kurnia DariNya...Ya Allah...ku pohon dariMU, bukakan jalan-jalan itu untuk aku dan DIA..Amin...)

4 comments:

NenekPenne said...

errr boyfren baru ker?

eee mcm anak kucen yang beranak depan rumah i jer? ooh harap2 bukan

i am Naa... said...

boyfren???...xnak jawab soalan tu lagi...

Ha ahh net cian anak kucing tu. skrg my fren tgh jaga. kitorg tgh cari org untuk adopt...cumel tu...nak ker???...

NenekPenne said...

ooo kawan2 eh?? ha ha ha...

tak boleh nak adopt kucen laa you... pngurusan apartment tak kasi bela binatang...apa laa....

i am Naa... said...

ehekkssss

cian dorg...tgh cr mama n papa angkat nie...xder org nak...sekrg Cik Amy terpaksa bersengkang mata jd mama kat dorg...