Monday, July 5, 2010

057: Bila bulan mengambang...bukan menggampang!


Yanggg, bila bulan ngambang jadik ganas ek??..

(pastu senyum jahat!......oowwwwwwwhhh sgt geram!)

Bila bulan bulan mengambang jadik makin ganas....betul ker???....mungkin betul gak...sebab selalunya time nie jadik tak tentu arah...sensitip melampau, marah terlampau...semua2 terlampau lah kiranya!!!!...Alahai...pikirkan balik nak tergelak pun ada...tapi tu la...nak wat camner...cam putaran alam kot???....

Entah apa aku merapu kat sini...teringat ayat takder insurance Cik Amin tu....cam hampeh...bila aku naik angin jer dia kata aku bulan ngambang...masalahnya aku memang jenih berangin selalu.....hahahahahahaha...jenuh la nak ngambang selalu....hahahahhahaha...

Tapi biler time tu yang pasti sgt2 la melampau kekadang...takder apa pun mau nak terasa hati...tapi aku pompuan...normal la kan???

Yang dia tu....tak memasal period..lagik la melampau...marah kat orang lain then dok sms aku memacam tu tak pulak perasan??...ek elehhhhhhhhh.....bila dah takleh jawab dia reply...tengah period nie yanggg...ahaksss...siap naik jerawat kat dahi!!!..kekekekekekke lagi teruk dari aku...aahahaahahahahahahhahaha...pastu sensitip tak hingat!!!...anak sapa tak tau la....bila aku marah buat muka toya!!! nak jer aku geget jari dia sampai putus....biar padan muka!!!...eeeeeeeiiii geramnya....pastu dia nyer PMS punya la lama....hari2 buat pangai....eeeiiii rasa nak jer aku rendam dlm air...ishhh...kalau roti buleh gak geget mkn...ni dah besar gedabak nak wat pangai tak habih2...

Hmmmm...bila bulan ngambang...cam tu la jadiknyaaaaaaaaa..........
(walaupun PMS sanggup gak orang tu tunggu cheq abih kejer semlm...eheksss...)

2 comments:

jane said...

hahahahahah

amybe;0

i am Naa... said...

Hi Jane...tq for reading it...