Wednesday, August 25, 2010

086: Haipppp lapo arrrr

Still kat SJMC...dah stop drip tadi...tangan tak sakit lagi...legaaaa...dah jumpa dr gak..Alhamdulillah...sgt happy with the results...everything good n well...tapi dr tak amik remeh have to check urine lak....alaaaaaaa...dah bosan!!!..tadi dah tepon my abah and mak...dah bgtau...juga my kakak n abang....legaaaaaa....jgn risau2...ramai orang jaga Achik kat sini...

Ni dok lapaq...pagi tadi xleh lena mata gatai tgk Jalan-Jalan cari mkn...owhhhhhhh...lapaqnya terkenang semua tu...erk???...sorry...bila kat spital...bila posa mcm2 la dok terbayang...nanti dah sihat nak masak asam pedas ikan terubuk or parang....then bwk kat opis berbuka dgn all my berbuka-mate. Sedapnyerr..meleleh ayaq liuq tingat!!!

Hati tingin nak mkn mcm2......nak bakso, nak mihun soto, sup tulang (yang tok mad n my mum msk sama-sama yer, terubuk bakar, asam pedas, pajeri terung mak, mihun grg dgn kari ayam pun ok gak, kerapu stim, sambal sotong kak ros...owhhhhh lapaaaaaaaaqqqqqqqq

4 comments:

azieazah said...

Yang benaq nya sakit apa....

i am Naa... said...

gastric+ demam....seminggu lebih muntah2...tu yg kene refer...takut ader benda lain dlm perut ke aper...so dah buat ultrasound n blood test...alhamdulillah ok..cuma white cell tu lebih sikit but still at gud stage...tgh tunggu urine test lak...

NenekPenne said...

semoga u dah sihat yer

ooh i pulak lapar tengok food list u tuh...aduhhh

i am Naa... said...

Hi Net...i am doing fine...tapi x berapa well lagik...the pening2 is still with ME..hahahahahah...tingin nak mkn memcm time sakit...lyn jer la ek??..