Tuesday, September 7, 2010

099: 28 Ramadhan, Mungkin Entry terakhir sebelum raya...

Alhamdulillah...semalam dan hari ini kesihatan itu milikku...syukur pada dia. Doa dari semua...hadiah dari DIA buatku...Alhamdulillah...

Early morning lepas kejer i'll be on my way to umah Tok Mad...how i miss him so much...my mak...my adik badik...my anak sedara yang semuanya telah sedia nak membuli Achik dia nie...alahaaaaaaaaaaiiii...ni la padahnya bila still single...hahahahhahahaha...

Baju semua dah settle, jap lagi sebelum gi kejer masukkan semuanya dalam kereta. Hope everything fine n well...one week bercuti...confirm membina badan bila kat kampung...confirm lepas nie cheq kene adjust baju...huhuhuhuhuhu...abah dah bgtau yang dia dah tempah daging n tulang....yeyyyy!!! my faveret is there...sup tulang on the wayyyyyyyy....macam-macam menu yang dok menjelma dalam paler cheq aihhhh...anak sapa la nie?...La Is La Bonita sungguh!!!!...

SMS semalam sedikit mengusik hati namun tak mampu membuat aku menangis lagi...sebab yang simple...hati telah dilukai...dah rasa beku...do it whatever u want to say...do whatever u want to do...sebabnya aku percaya pada DIA...suatu hari kebenaran akan terbuka jua...dan apa yang terjadi sekarang pasti akan ada balasan...mengapa perlu takut biar didoa seribu keburukan jua?...Yang menjagaku adalah DIA...bukan sekali aku terduga dengan hebat...bukan juga dua kali...DIA yang lebih tahu...dan bila kita sabar dan redha...DIA menjaga kita..dalam sedih aku dikurnia kasih yang tulus dan banyak dari orang kelilingku...itulah yang paling berharga buat bukan sesiapa ini....Allah lebih tahu apa yang terbaik untukku...syukur...doaku padanya untuk ketenangan hati itu hadir juga...DIA tetapkan hati dan keputusanku...Syukur hati ini masih celik...Alhamdulillah...

SELAMAT HARI RAYA SEMUA....SEMOGA BAHAGIA, MURAH REZEKI, SELAMAT BALIK KAMPUNG DAN MAAF ZAHIR BATIN dari NAA, TOK MAD SEKELUARGA & MY LUVLY HACHI....

[ Buat my luvly HACHI...please take care of urself...it will be hard for me to online there...broadband line takder...huhuhuhu...Jangan berhenti pinta dari DIA sayang...temukan kita dalam kasihNYA... ini mungkin entry terakhir sebelum raya...mungkin...sebab nanti takleh online kat umah Tok Mad...]

4 comments:

Aanas said...

Selamat Menyambut Hari Lebaran jugak.. selalu lah baca doa tolak mudharat, Bismillahillazi La Yadhurru ......

i am Naa... said...

terima kasih Aanas...selamat hari raya jugak...

az said...

9selamat hari raya aidilfitri....have a nice holiday...

i am Naa... said...

Az: tq so much...