Sunday, September 26, 2010

0108: Penyet????...huhuhuhu...


Sunday is my OFF DAY!..heaven...tapi hari ni tak baper heaven...sebabnyaaaa....x baper sihat...so till afternoon...ooopps more than noon aku mengeram dalam selimut....petang bangun baru tingat nak makan...hmmm...tekak tak baper best...then decided to go to place yang banyak choice..sambey jalan sambey makan...ehekkksss tapi sebenarnya tekak dah decide...nak makan ayam penyet kat ioi mall...

Sampai jer aku terus gi that restoran....heaven...siap nangis kene sambal dia yang pedas kemain tu...sup dia best sebab masam...so hilangkan rasa nak mual dari semalam...sambey makan sambey lyn lagu si Jali-jali...tingat masa kecik2....dulu selalu dengaq lagu nie...



Habih makan jejalan kat Jusco...yeyyyy...dapat Mini Cooper merah....2 bijik lagi...n another green WV Beetle...tambah collection...sgt happy!...i bought nothing for my birthday ari tu...selalunya on my birthday i bought sumthing for myself...so this Mini Cooper is my birthday present from myself arrrr...then masa nak balik tu tengok ader orang jual sanitary pad yang ader ion -ve n +ve...bought it 1 set to try...dok survey sebelum nie gak n alang-alang dah terjumpa...why not spend sumthing for myself....for my health...dan my weakness....BODY SHOP!...cisssss...[ tadi dah bgtau kat someone tak nak singgah sini.....lariiiiiiii]...ekcelli memang plan nak beli skin care...normally pakai ELKEN HD...but kat sini dunno where the stockist is....why not try another product pulak...lagipun dok survey kat BODY SHOP that range from Japan...sooooo... i give myself the try...harga lebih kurang...ekcelli save dalam RM70 gak...compare to ELKEN HD tu...so kita tgk la nanti cam ner...sebab kalau tak ok...my plan is go back to my normal regime...lagipun memang worth...sebab kulit jenis ngada...takut gak all those allergic and chemical reactions...the points that i have i redeem for LITCHIE BODY BATH n LOTION...yeyyyyy...

Dah mula rasa flat nie...dah tau tak sihat dia gatai pi jejalan...ni mau tido x sedaq lepas nie...poket dah penyet dahhhhhhh....hahahahahahahahahhaha...

[Damn tired...nak gi open house kononnya ari nie...alahaiiiiiii.....cepat sangat rasa letih lately...hati makin tenang...terpulanglah mahu buat apa pun...posting apa pun...kata apa pun...InsyaAllah DIA lah Maha Mengetahui...Amin Yarabbalalamin...My Hachi...since the nite that we talked...i still pegang the promise even my curiosity is very high...]

13 comments:

azieazah said...

BODYSHOP? I likeee...!

eelobor said...

memang best ayam penyet...dh byk kali gak saya makan, masih terasa nak pegi makan lagi

i am Naa... said...

Kak Azie: eheksss...same arrrr...
Eelobor: Ha ahhh...best kene lak mkn ramai-ramai, harga pun tak mhl sgt...

az said...

makan .. tidoq.. shopping..sapa yg tak suka.. mai habaq sini

i am Naa... said...

eheksss yang paling heaven tidoq laaaaaaa...

Anonymous said...

hey your blog design is very nice, clean and fresh and with updated content, make people feel peace and I always like browsing your site.

- Norman

i am Naa... said...

Tq Norman...happy reading!

NenekPenne said...

i makan ayam penyet kat ioi mall tu kan very the kelakar one...orang tak ramai, mcm 3 seats jer occupied jadi si waiter asyik mandang ai jer... sungguh tak best...

i am Naa... said...

ehekssssssss....i pun gi mkn sesorang that time...tapi pilih tempat yang jauh dari waiter...then the pekerja is really Indon la...to be honest mkn reramai best nie kan?...

NenekPenne said...

we should meet la someday dear... puchong jer kan??

i am Naa... said...

can...sure!!!.. i pun kaki mkn...take care ok net!..luv ya!

az said...

makan reramai memang best lebih2 lagi yg tukang bayar nya sorang jer.. ari2 lagi bagus! jimat belanja...hahaha

i am Naa... said...

itu mcm apa yang kitorg dpt kat sini tu...semlm kfc..ari ni nasik grg...tapi tell u...xder mood nak mkn dah bila kejer melambak...nak muntah tgk kejer aderla...sder maknanya mkn free...isssssshhh